Bibliotheekmens, kunsthistoricus en "internetfreak" schrijft over onderwerpen die haar dagelijks bezighouden zoals ict & (wetenschappelijke) bibliotheken kennismanagement en webontwikkelingen.

Wednesday, December 29, 2004

Oracle speelt handig in op uitkomsten BIBA onderzoek

Oracle was een van de systemen die onderzocht is door Wouter Keller en zijn team tijdens het BIBA-onderzoek. Een van de conclusies was: als je geld over hebt is het een goed systeem.

Oracle wil nu zijn kant van het verhaal laten horen en organiseert een Oracle Portal Seminar voor Onderwijs- en Onderzoeksinstellingen op 20 januari 2005.

Op de website van Oracle is te lezen waarom dit seminar interessant kan zijn:
Doel van het seminar is u meer inzicht te geven in de mogelijkheden van Portals in het algemeen en het gebruik van Oracle Portal technologie in het bijzonder. Daarom zal Bert-Jan Klaren van Hogeschool Windesheim met name ingaan op de reden waarom zijn instelling gebruik maakt van een Portal en wat de redenen zijn van Hogeschool Windesheim om te kiezen voor de Portal technologie van Oracle. Frank Welten van Cumquat zal laten zien hoe je effectief met content management kunt omgaan in Oracle Portal.

Meer info (en de mogelijkheid om je aan te melden) is te vinden op de website van Oracle.